HTML

gonosz1hal

Gonosz, gonosz, gonosz egy hal.

Friss topikok

Linkblog

A magyar népmese sajátossága, hogy a sokat szenvedett hercegfi mindig elnyeri jutalmát. Akit sokat bántanak, azt a nép megsajnálja. Akár király is lehet belőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orbánék trükkös próbálkozásai, hogy eltereljék a nép figyelmét a hihetetlen gazdasági nehézségekről elértek egy hátborzongató pontot: azt, amikor a fejlemények valamiféle rossz brazil tévésorozat csavarjaival vetekednek. Az előző kormányfők gonoszak voltak, meg kell őket büntetni – szólnak, és bár mindenki tudja, hogy szemfényvesztésről van szó, nem hagyják annyiban, csócsálják a dolgot tovább.

Érdekes lenne most mérni Gyurcsány Ferenc népszerűségét. A népmesei lélek ugyanis jól tudja, hogy akit nagyon bántanak, azt sajnálni kell. Mivel mindannyian népmesei lelkek vagyunk – hiszen egyébként már évekkel ezelőtt csaptunk volna akkorát az asztalra, hogy mindenki melléesik –, nem kell majd csodálkozni, amikor Gyurcsányt támogatottsága megint alkalmassá teszi a düledező MSZP vezetésére.

Hiszen ha valami, akkor ez a "vészhelyzet" összekovácsolja majd a vészhelyzetimádó szocikat, akik amúgy is kataklizmákról, özönvízről és támadó ördögökről vizionálgatnak nap mint nap. Gyurcsány megerősödik, lemossa a placcról a rebellis pénztárnokot és az új fiút. Sőt ha kicsit rácsuklózik a kormányzati szivatásra, ha hagyja magát párszor rabláncon elvezetni, ha írnak sokat a kétségbeesett családról, az otthon maradt gyermekekről, a meghurcoltatásról, lehet, szépen hozza majd a következő választásokat megint.

Így lehet Orbánból ismét királycsináló.

Vagy esetleg meg akarják öletni?

Címkék: választás gyurcsány ferenc orbán viktor miniszterelnök

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gonosz1hal.blog.hu/api/trackback/id/tr803123109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

márta)) 2011.08.06. 09:22:35

Nahát! Nahát! Ez a poszt nagyon jó.
Az állandó gyurcsányozás" már valóban többet használ nevezettnek, mint árt.
Volt már ilyen példa!
:)

menőmano 2011.08.06. 09:26:51

Helyzet van az biztos.:)
Az a probléma?, hogy az Orbán V. nagyon jól tudja, hogy a Gyurcsány az a politikus a szocialistáknál, aki "szembe mer menni vele".
Úgy totálisan szembe!!
oszt.kész.
:))))))
süti beállítások módosítása