HTML

gonosz1hal

Gonosz, gonosz, gonosz egy hal.

Friss topikok

Linkblog

Azt írja az MTI meg az Index, hogy "A West Balkánban történt halálos tragédiára emlékezve egy hétig zárva tartanak az akcióhoz csatlakozó belvárosi szórakozóhelyek." És ezt a Corvin tető és az Instant kezdeményezi.

Azt meg, ugye, a Szervek nyilatkozták, hogy a tragédiát követően megszigorítják a tűzrendészeti ellenőrzéseket.

Nem kell nagyon magyaráznom, hogy a Corvin tetőhöz és az Instanthoz képest a West Balkán egy biztonsági fellegvár. A Corvin tetőről négy emeletet kellene lemenekülni baj esetén egy kanyargós lépcsőházban, ahol egymás mellett max öten férnek el, mozgásban talán még kevesebben. Képzeld el ezt, mondjuk, sűrű füstben.

Az Instantról meg ne is beszéljünk. A szűk folyósokon tömegben gyakorlatilag csak a biztonsági őrök irányításával lehet közlekedni. Ha ott bármi szarság történne, a mentősök jobb, ha mindjárt extra hullazsákokkal érkeznek.

Persze, még jó pár ilyen hely van a városban. Azt sem mondom, hogy ezeken a helyeken se lehetne segíteni, meg jó is lenne, ha megoldanák a problémát, mert például én is kedvelem mindkét helyet. Mellesleg szóljon bárki, aki járt már az Instantban és a Corvin tetőn, ha látott már menekülési útvonalat jelző térképet!

Az az állatira bosszantó ebben a hírben, ahogy és amikor ez a két hely gyászol. A Szerv ellenőriz, a helyek bezárnak. Gyászolnak, úgymond.

Basszák már meg, ne gyászolni zárjanak be, amikor éppen szigorított ellenőrzések vannak, hanem azért, hogy áttekintsék valami szakértővel, mégis hogyan lehetne biztonságossá (és nem biztonságosabbá) tenni a szórakozóhelyet, amit üzemeltetnek. Erről kéne szóljon a nyilatkozatuk. Vagy arról, hogy náluk miért van minden rendben. Ez lenne a gyász méltó formája.

Címkék: baleset west balkán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gonosz1hal.blog.hu/api/trackback/id/tr242595256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása