HTML

gonosz1hal

Gonosz, gonosz, gonosz egy hal.

Friss topikok

Linkblog

„Hoffmann Rózsára szükség van és meg fog maradni!” – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter azokra a találgatásokra reagálva, melyek szerint Hoffmann Rózsát jövő szeptembertől bezárják.A belügyminiszter szerint szándékaik „teljes félreértelmezése” volt az a számos híradás, amelyek szerint Hoffmann Rózsát be fogják zárni. „Ilyen rossz ötlete nem születhet senkinek, aki a bűnözéssel foglalkozik” – jelentette ki.

Pintér jelezte: Hoffmann gondviselőivel a jövő héten találkozik. Arra a kérdésre, hogy milyen formában működik tovább Hoffmann Rózsa, azt mondta: ez elválik, folynak még a konzultációk. Megnézik, van-e értelme egyáltalán egy új Hoffmann Rózsa kialakításának. „Nincs eldöntve semmi” – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy az új Hoffmann Rózsával kapcsolatos kérdésekre néhány hét múlva tud válaszolni, de az is lehet, hogy a végső válasz csak egy új sarkalatos törvénnyel születik majd meg.

A belügyminiszter ugyanakkor nem kívánt reagálni azokra az újságírói kérdésekre, miszerint Deutsch Tamást viszont tényleg bezárnák. „Orbán Viktor nem olyan ember” – hárította el a kérdéseket Pintér. – „Ha van véleménye, normálisan elmondja. Egy városi legenda, hogy Orbán Viktor mindenkinek a dolgába beleszólna, és akár azt is megmondaná, milyen színű nyakkendőt vegyen fel az ember.”

Elemzők szerint nem kizárt, hogy Deutsch bezárásával Twitter-fiókja is megszűnik, bár lehetséges egy olyan megoldás is, mely szerint szeptembertől Kövér László lesz Deutsch Tamás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A szurikáták véleménye szerint Hoffmann Rózsára szükség van,
ugyanakkor nem tudják, ki az a Deutsch Tamás

Címkék: közoktatás corvinus egyetem hoffmann rózsa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gonosz1hal.blog.hu/api/trackback/id/tr562889491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása