HTML

gonosz1hal

Gonosz, gonosz, gonosz egy hal.

Friss topikok

Linkblog

Tarlós a tűzzel játszik. Mindig is sejtettem, hogy vagy nagyon hülye, vagy nagyon bátor, de az, ahogyan Selmeczi Gabiként értetlenkedik azon, hogy nem kapott pénzt a BKV a kormánydöntés ellenére, hát az nagydíjas.

Nem tudok másra gondolni, mint hogy a reformált liberális politikus egyszerűen megcsalja a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Ha hű lenne hozzá, tudná, hogy a megszavazás aktusa is éppen elég kéne legyen. Készpénzt akar? Megőrült?

A Nemzeti Együttműködés Rendszere éppen arról szól, hogy mindenki együttműködik. Együtt lépünk, lélekzünk, együtt sírunk nevetünk. A Nemzeti Együttműködés Rendszerében az ember innovatív megoldásokkal gazdagítja a nemzeti összt.

Ne legyen már hülye, István! Gondolkozzon már egy kicsit! Nincs pénz téligumira? Nem indulnak a buszok télen? Hát van megoldás arra is.

Ejnye.

Címkék: bkv tarlós ner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gonosz1hal.blog.hu/api/trackback/id/tr492486318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása